5 Χρόνια Απο Μηχανής Θέατρο

5 Χρόνια Απο Μηχανής Θέατρο

Το Από Μηχανής Θέατρο κλείνει 5 χρόνια υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημήτρη Μυλωνά και της Άννας Ελεφαντη. Με συγκινήσεις και χαρές, με δυσκολίες κι αναποδιές, με τον παλμό του θεατρόφιλου κοινού διαρκώς να στηρίζει, να γεμίζει, να δίνει ζωή στις παραστάσεις των δύο σκηνών του θεάτρου κι ανάμεσα σε αυτά τα 5 χρόνια, η απότομη αναστολή των καλλιτεχνικών εργασιών εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Κι όμως, το όραμα του Από Μηχανής Θεάτρου να είναι συνώνυμο με έναν τόπο πολυφωνικού εναλλασσόμενου ρεπερτορίου και σημαντικών συνεργασιών παρέμεινε το ίδιο ισχυρό. Το Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζει για τη θεατρική σεζόν 2022-2023 11 παραστάσεις, 6 εκ των οποίων δικής του παραγωγής ενώ οι υπόλοιπες 5 παραγωγές είναι φιλοξενούμενες.

Δυο από τις 6 αυτές παραγωγές, το ΣΛΟΥΘ και το ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙΣ είναι παραστάσεις που παίχτηκαν πέρσι με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζονται για 2 η χρονιά ενώ έχουμε τη χαρά να παρουσιάζουμε το σίκουελ του εμβληματικού Καλιφόρνια Ντρίμιν που για πρώτη φορά είχε παιχτεί με τεράστια επιτυχία στο Εθνικό Θέατρο το 2002 και τώρα ο Βασίλης Κατσικονούρης μάς εμπιστεύτηκε τη συνέχειά του, το ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΝΤΡΙΜΙΝ 2, 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.

Καλή θεατρική σεζόν!