Από Μηχανής Θέατρο

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 2018

Post: 10/2017

Πόσοι, νέοι κυρίως καλλιτέχνες αδυνατούν κάθε χρόνο να δείξουν τη δουλειά τους δημόσια; Πόσος κόσμος που κινείται σε αυτό το ευρύ φάσμα της τέχνης όπου εγκλείονται χωρίς να περιορίζονται, ο χορός, η εικαστική δημιουργία και τόσα άλλα, δεν βρίσκει τρόπο να παρουσιάσει τους καρπούς πολύμηνου μόχθου; Αλλά και πόσο χρήσιμο είναι να ανακαλύπτουμε συνεχώς μέσα στην οικονομική κρίση, δημιουργούς που αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα ψύχραιμα και με καλλιτεχνικά κριτήρια...


Το ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ με την καινούργια σε όλα τα επίπεδα διεύθυνση και διαχείριση του, ανοίγει τις αίθουσες του τον Ιούνιο του 2018 και προσκαλεί τους δημιουργούς να υποβάλουν τις προτάσεις τους. Χωρίς όρια στο θέμα, την ιθαγένεια των καλλιτεχνών και των κειμένων, το πιστοποιητικό γεννήσεως ή την προϋπηρεσία αλλά με στόχο τη δημιουργία μιας φιλόξενης πλατφόρμας πάνω στην τέχνη του θεάτρου.


Πολύ σύντομα στην ηλεκτρονική σελίδα του θεάτρου μας θα έχετε πληροφορίες για αυτήν την πρωτοβουλία καθώς και για τις προθεσμίες υποβολής των προτάσεων.


Οκτώ παραστάσεις θα αποτελέσουν για ένα μήνα τον κορμό της θεατρικής αυτής πλατφόρμας και μία από αυτές, η καλύτερη με κριτήρια εγκυρότητας, θα ενταχθεί στο ρεπερτόριο του ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ τον επόμενο χρόνο.


Μέχρι στιγμής αυτά. Θα ακολουθήσει περισσότερη πληροφόρηση.


Μείνετε κοντά μας. Το νέο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ ήρθε όχι μόνο για να φιλοξενήσει ήδη γνωστούς καλλιτέχνες αλλά και να συστήσει νέους, ταλαντούχους, δημιουργούς.Καλλιτεχνική διεύθυνση
Αντώνης Κούφαλης

Προσεχώς

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 2018 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 2018 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 2018
x
SOCIAL MEDIA

Follow us