Ο Μικρός Πρίγκιπας
Ο Μικρός Πρίγκιπας

Ο Μικρός Πρίγκιπας

Ο Μικρός Πρίγκιπας του ΣΑΙΝΤ ΕΞΥΠΕΡΥ

Σωτήρης Ταχτσόγλου

 

Μετά από ένα χρόνο επιτυχίας η παράσταση “ Ο Μικρός Πρίγκιπας” συνεχίζεται για δεύτερη χρόνια. Κατά την διάρκεια της καλλιτεχνικής μας πορείας και με την πολύτιμη προσφορά πολλών ανάπηρων ατόμων και μη, κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, τις ρατσιστικές προκαταλήψεις, τις νομικές δυσκολίες, διαγράφοντας μια αξιοπρόσεχτη καλλιτεχνική παρουσία.

Στόχος της ομάδας είναι να ανατρέψει την προκατάληψη που θέλει τα ανάπηρα άτομα αποκλεισμένα από το « κοινωνικό γίγνεσθαι», επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των ανθρώπων.

Διαδραστική, με στοιχεία κουκλοθέατρου που θα βοηθήσει τα παιδιά να αντιληφθούν πως δημιουργήθηκε το σύμπαν, οι πλανήτες, τα αστέρια ακόμα και το δικό μας “σπίτι” τη Γή. Καθώς και να τους φέρει σε επαφή με τον κόσμο των “μεγάλων”.

Bing Bang. Μετά την μεγάλη έκρηξη χιλιάδες πλανήτες και αστεροειδής εκσφενδονίζονται στο διάστημα κρύβοντας απρόσμενες εκπλήξεις !!!
‘Ένα μαγικό ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα στον απέραντο κόσμο των πλανητών, με συνοδοιπόρους τους μικρούς μας φίλους (και όχι μόνο). Ένας παράξενος ταξιδιώτης που εγκαταλείπει την ασφάλεια του μικρού του πλανήτη και περιφέρεται στο διάστημα προσπαθώντας να κατανοήσει τον τρόπο που σκέφτονται οι μεγάλοι.
Μια παράσταση διασκεδαστική ατμοσφαιρική και ανθρώπινη που αναδεικνύει χαρακτήρες, προβάλει αξίες και μαγεύει τα παιδιά.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία-Διασκευή: Σωτήρης Ταχτσόγλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Εριφύλη Μπουρλέσα
Σκηνικά-Κοστούμια: Lucia Brizzi
Επιμέλεια κίνησης: Ιωάννα Μελλά
Επιμέλεια φωτογραφίας: Άρης Νικολαίδης
Επιμέλεια βίντεο: Δημήτρης Δεληνικόλας
Οργάνωση παραγωγής: Dagipoli Dance Co

Παίζουν: Φαίη Μάλαμα, Τζένη Αρσένη, Ιόλη Σπηλιοπούλου, Έλλη Μπογιάκη, Ελένη Κόντζιλα, Αλέκος Μπλάτζε, Γιώργος Χρηστάκης, Σωτήρης Ταχτσόγλου

ΥΛΙΚΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Πληροφορίες