ΕΝΑ ΞΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ

ΕΝΑ ΞΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ

 

Ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ

Σκηνοθεσία: Γκάι Στεφάνου

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, γνωστή για τις ξεχωριστές παραστάσεις της για παιδιά, δημιουργεί για φέτος τα Χριστούγεννα μια ολόφρεσκη γιορτινή παράσταση στο θέατρο «Από Μηχανής». Το «Ένα ξωτικό στην πόρτα μου» είναι μια περιπέτεια γεμάτη κέφι μουσική και τραγούδι αλλά και όμορφες συγκινητικές στιγμές, που αποδίδει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων: την ομορφιά του να δίνεις, να μοιράζεσαι και να αγαπάς.

Για ομαδικές κρατήσεις / σχολεία καλέστε στα τηλέφωνα 210-8674657, 210-8665144

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΔΩ

Κρατήσεις

 +302105232097

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

Σε ένα εργοστάσιο παιχνιδιών, ο πλούσιος ιδιοκτήτης του, που δεν έχει μάθει ποτέ να δίνει τίποτα και σε κανέναν, ενθουσιάζεται όταν ξαφνικά στη πόρτα του εμφανίζεται ένα ξωτικό των Χριστουγέννων που γνωρίζει να φτιάχνει υπέροχα παιχνίδια. Κι ενώ εκείνος του προσφέρει αμέσως δουλειά, σχεδιάζοντας να τον χρησιμοποιήσει για να εκπληρώσει τα πονηρά του σχέδια, το ξωτικό έχει μια σημαντική αποστολή: Να επιστρέψει ένα δώρο σε κάποιον που το έχασε. Τα πράγματα θα φτάσουν στο απροχώρητο όταν το ξωτικό αποφασίσει να αφήσει το εργοστάσιο και να φύγει μακριά ενώ ο ιδιοκτήτης του το καταδιώκει προσπαθώντας να το πείσει να επιστρέψει. Οι δυο τους εγκλωβίζονται σε μια χιονοθύελλα και εκεί, όταν όλα μοιάζουν να έχουν χαθεί, ένας νέος δρόμος θα ανοίξει για τον ιδιοκτήτη που θα μάθει επιτέλους να σέβεται και να εκτιμάει τους άλλους αλλά και για το ξωτικό που θα αποκτήσει ανέλπιστα έναν σύμμαχο στο δύσκολο ταξίδι του.

Το πρωτότυπο κείμενο της θεατρικής παράστασης υπογράφουν οι, αναγνωρισμένοι στο χώρο του θεάτρου για παιδιά, συγγραφείς Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (Ιδρυτικά μέλη της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ και βραβευμένοι το 2007 με Α’ Κρατικό βραβείο Συγγραφής Παιδικού Θεατρικού Έργου, το 2015 με το Α’ Κρατικό βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου και το 2017 με τη διεθνή διάκριση White Raven), ενώ τα υπέροχα τραγούδια και η μουσική του Άγγελου Αγγέλου ερμηνεύονται ζωντανά με τη χρήση μουσικών οργάνων από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ. Οι παραστάσεις ξεκινούν τον Νοέμβριο 2017 στο φιλόξενο -και πρόσφατα ανακαινισμένο- θέατρο «Από Μηχανής» που βρίσκεται επί της οδού Ακαδήμου 13 στο Μεταξουργείο. Η είσοδος γίνεται από πεζόδρομο με εύκολη πρόσβαση για τα παιδιά και τους συνοδούς τους.

Συντελεστές Παράστασης:

  • Ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ και ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ: Εύα Στυλάντερ στα τηλέφωνα: 210-8674657, 210-8665144 (Δευτ-Παρ 9.30 – 14.30) theatropol@otenet.gr Στους υπεύθυνους των σχολείων διατίθενται ονομαστικές προσκλήσεις (κάθε πρόσκληση ισχύει για δύο άτομα) κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

ΥΛΙΚΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Project details